...........................................διαδικτυακή περιοδική έκδοση * με ειδήσεις * σχόλια & άρθρα *email kepeme@gmail.com *

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Θ. Παφίλης: «Ο κ. Βενιζέλος υιοθετεί τη βρώμικη προπαγάνδα του ΝΑΤΟ για τα χημικά, τη βρώμικη προβοκάτσια που στήθηκε από τους Αμερικάνους»


Η γελοιογραφία που παραθέτουμε από το σημερινό «Ποντίκι» ανταποκρίνεται απόλυτα στην ρήση «Μια εικόνα χίλιες λέξεις».

Από κει και πέρα να αναφέρουμε την τοποθέτηση του Θ. Παφίλη στην βουλή σήμερα για την απαράδεκτη στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τα όσα διαδραματίζονται με επίκεντρο την Συρία, κάτι που καυτηριάσαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας.
«Ο κ. Βενιζέλος υιοθετεί τη βρώμικη προπαγάνδα του ΝΑΤΟ για τα χημικά, τη βρώμικη προβοκάτσια που στήθηκε από τους Αμερικάνους», τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ για να συμπληρώσει από το βήμα της βουλής:
«Ποιοι είναι αυτοί που θα φέρουν τη δημοκρατία στη Συρία; Οι μονάρχες του Κόλπου; Υπάρχουν πάνω από 100.000 μισθοφόροι, αποβράσματα που εξοπλίζονται -είδαμε εκείνον που έβγαλε την καρδιά του άλλου και την έφαγε- και υπάρχει και η αντιπολίτευση που στηρίζεται από τις Βρυξέλλες. Τόσο βλάκες είναι στην συριακή κυβέρνηση, να ρίξουν χημικά αέρια την ώρα που μπήκαν οι επιθεωρητές του ΟΗΕ στη χώρα; Τα Patriot που εγκατέστησε ο Ερντογάν στα σύνορα με τη Συρία, μπήκανε για τη δημοκρατία; Πού ήσασταν όσοι υπερασπίζεστε 'το διεθνές δίκαιο', όταν το Ισραήλ έκανε βομβαρδισμό;» αναρωτήθηκε το στέλεχος του ΚΚΕ.

______________________
* από ΒΑΘΥ KOKKINO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου